Jouw account gegevens

Inloggen

€49,95

Online Workshop: Aan de slag met eetbare Bloemen

Deze workshop komt met een goed gevulde starterskit vol bloemen goodies die je krijgt opgestuurd. In combinatie met het digitale lesmateriaal, te volgen in de leeromgeving, kun je direct aan de slag met het maken van lekkere recepten. De box bevat meerdere soorten gedroogde eetbare bloemen en is dus een heel leuk project voor de winter. Wanneer er niet zoveel bloemen te plukken zijn in de koudere maanden, krijg je zo alsnog heel wat kleur op je bord.
In de online lessen, leer je over zowel gekweekte als wilde bloemen.

€54

Basiscursus: wilde eetbare bloemen

Wilde eetbare bloemen zijn echt overal te vinden, zelfs in de stad.
Ze zijn een budgetvriendelijke en eenvoudige manier om jouw maaltijden om te toveren in een sterrenwaardig gerecht.
Hiervoor hoef je trouwens ook echt geen chef-kok te zijn.
In deze cursus krijg je naast een basis wildplukken van bloemen, maar liefst 24 zeer uitgebreide bloemenportretten.
Door middel van korte video's, mooie illustraties en beelden, krijg je de bloemen tot in het detail te zien.
Daarnaast krijg je naast eenvoudige en lekkere recepten ook informatie over hoe je de bloemen nog meer kunt verwerken. Denk aan scrubs, zalf, lekkere drankjes of andere creatieve mogelijkheden.

€47

Basiscursus wilde thee, zelf plukken en bereiden van wilde theemixen

Het wildplukken van thee is leuk en gezond! Het geeft zoveel voldoening om tijdens een wandeling, je eigen thee bij elkaar te plukken. Een lekkere 'wilde' mix maken hoeft dan ook echt niet heel moeilijk te zijn. In deze basiscursus maak je kennis met de lekkerste wilde planten voor thee en krijg je handvatten om zelf aan de slag te gaan met het mengen van je eigen wilde theemelanges. Naast plantportretten met duidelijke beelden en korte video's, krijg je ook een handige combinatietabel, zodat ook jij zelf kunt leren hoe je een lekkere blend kunt maken van wildpluk.