Start vanaf mei 2023

Basis Cursus: Wilde Eetbare bloemen

Elke week een nieuwe module

Je krijgt 8 weken lang iedere week een module. Aan de slag met 3 eetbare bloemen, meerdere recepten en verschillende thema’s.

Met een doel naar buiten

Gemotiveerd worden meer naar buiten te gaan op zoek naar wat de natuur jou allemaal te bieden heeft. Leuk om te doen met vrienden of kinderen.

Basiskennis wildplukken

Leer bloemen en dus ook andere wilde eetbare planten herkennen ontdek hoe en waar je deze kunt plukken. Je gaat op een andere manier naar je omgeving kijken.

Meer kennis over bloemen

Aan het einde van de zomer ken je al 24 bloemensoorten en heb je de tools om zelf vol vertrouwen je kennis verder uit te breiden.

Iedere week een ander thema

Leer eetbare bloemen gebruiken op verschillende manieren je gaat aan de slag met de smaak, geur, kleur en zelfs de verzorgende en creatieve mogelijkheden met bloemen.

Op je eigen tempo

Blijvend toegang tot de online leeromgeving zodat je de cursus ook op je eigen ritme kunt volgen, instappen mogelijk op ieder moment.

Samenvatting bestelling tonen
€ 54,00
Product Subtotaal
Online basiscursus wilde eetbare bloemen  × 1  54,00
Subtotaal  54,00
Verzending
Totaal  54,00

Klant informatie

Factureringsgegevens

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online basiscursus wilde eetbare bloemen  × 1  54,00
Subtotaal  54,00
Verzending
Totaal  54,00